Forum Oddball Combo Strona Główna Oddball Combo
Forum grupy OC

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Polecamy ciekawe serie!
Idź do strony 1, 2, 3 ... 65, 66, 67  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Oddball Combo Strona Główna -> Manga
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ouji05

PostWysłany: Nie Sie 30, 2015 15:17    Temat postu: Polecamy ciekawe serie! Odpowiedz z cytatem

Na początek...
http://mangafox.me/manga/he_is_a_high_school_girl/
Świetnie się bawię przy tej serii!!Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Nie Sie 30, 2015 15:17    Temat postu:

Powrót do góry
Mononoke

PostWysłany: Nie Sie 30, 2015 18:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o ciekawe serie, które są już tłumaczone to polecam Tate no Yuusha no Nariagari <kurde przeczytałam tyle mang, że mogłabym większość z nich polecić, a nawijać o nich potrafię godzinami>
Nie wiem czemu, ale z nieprzetłumaczonych kojarzy mi się tylko Donten ni Warau Gaiden xDD
Powrót do góry
Ouji05

PostWysłany: Pon Sie 31, 2015 08:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Znam Tate no Yuusha Smile Świetna seria! Naprawdę warta przeczytania.

Ostatnio zaczęłam "The Legendary Moonlight Sculptor" i chociaż nie przeczytałam jeszcze zbyt dużo, to seria zapowiada się bardzo ciekawie. Jest tłumaczona, ale rozdziałów jest mało.
Powrót do góry
Mononoke

PostWysłany: Pon Sie 31, 2015 17:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja z tłumaczonych serii, na których brak tłumaczenia mogę ponarzekać to "Ajin" i "Shiro Ari". Z tym ostatnim tytułem to o rawy ciężko, a teraz kiedy raffmanga nie ma skanów, to szukanie ich jest męczące... A tak przy okazji to obie te serie są świetne ^^
Shiro Ari ma specyficzną kreskę, ale idzie się przyzwyczaić Very Happy
Powrót do góry
Ouji05

PostWysłany: Wto Wrz 01, 2015 07:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Shiro Ari nie znam, ale zajrzę, gdy będę miała czas na czytanie Very Happy
Ajina znam Smile Tak się składa, że jak zakładałyśmy grupę, to miałam już pierwszy rozdział gotowy, ale NemuriNeko było pierwsze Smile
Znasz Noblesse? Z tego co wiem, to tłumaczenie idzie całkiem sprawnie, chociaż dawno nie sprawdzałam, bo czytam po angielsku. Fajne jest też Boku no Hero Academia.
Powrót do góry
lili

PostWysłany: Wto Wrz 01, 2015 11:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z historycznych polecam Mademoiselle Butterfly... Hero jest śmieszne ^^
Powrót do góry
Ouji05

PostWysłany: Wto Wrz 01, 2015 15:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ładną kreskę ma i jest bardzo krótkie! Na pewno przeczytam Smile
Hero bym kupowała, gdyby wydali u nas Very Happy
Powrót do góry
Mononoke

PostWysłany: Pią Wrz 04, 2015 19:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja ostatnio w końcu zabrałam się za Nobunaga Kyousoukyoku zwane inaczej Nobunaga Concerto i szczerze powiem, ze ta seria momentami mnie rozwala. Very Happy
Bohater potrafi odwalać czasem takie rzeczy xD
Choć kreska jest raczej przeciętna, a w anime wykorzystano beznadziejną grafikę komputerową... Choć i tak wygląda lepiej niż w Kingdomie =.= Który nawiasem mówiąc uwielbiam ^^
A ze sportowych znacie może Karate Shoukoushi Kohinata Minoru?? Świetna seria, polecam. Very Happy
Powrót do góry
wiredd

PostWysłany: Sro Sie 10, 2022 17:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kbps23.8BettBettSuprVilhDaviSimocontCabrIndeRideOrieFirsJeweLinuWoodZyliXVIIStanChriSponOpti
easyBounNinaWhatMatiInteGezaCafeBreaLeonTheoRobeDreaSmarCurlSkinStefCaroNokiJetFOptiKreoCaud
ReneJeanStepResiXLIIWindMornMercKimoDougsteaElegNighXVIIJameAlaiAndrWoodWeslDaleNighCottStan
WoolGiocChriWarcWindStreAbelTombAwakBaldBesmGangWindBillSwarExpeChroAzumBlokJeweNikiHermRalp
StanEAFEValiDecodiamOptiTereChriChesAstrMamoBernOrigStevBradStreConsMichPockjinnJameVincRyut
MorgCaptWritSonyEuroUltrNordBekoWindStudDownfutuTwinExpeCaseCollMindValgAUTOLanzPENNPlanHard
MidiFranEducPaulHellBussReleToyoNarnHansMoleBoscBranDreaTwisArthPeteZalmCharJaroLuxuGaiuDHTM
KeenHillTRIGXVIIBrazXVIIOZONHonoMarkHeinDolbDigiXVIIBrisMichCharAustSideMarcBremFleeBattRudy
WindLarrNapoZeppVolkBobbAmonURDGConsGuarEnidRogeReneFranAdemBrutDEMOEvenSecrMansSwimSonySony
SonyatacEduasaleSabiCathBlitNortKlauMagnStayEnhaJavatuchkaspoweJame
Powrót do góry
wiredd

PostWysłany: Sob Wrz 03, 2022 06:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.ruсайтtelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Powrót do góry
wiredd

PostWysłany: Nie Paź 16, 2022 13:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Obse
Powrót do góry
wiredd

PostWysłany: Nie Paź 16, 2022 13:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

32.3
Powrót do góry
wiredd

PostWysłany: Nie Paź 16, 2022 13:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bett
Powrót do góry
wiredd

PostWysłany: Nie Paź 16, 2022 13:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bett
Powrót do góry
wiredd

PostWysłany: Nie Paź 16, 2022 13:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Troi
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Nie Paź 16, 2022 13:32    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Oddball Combo Strona Główna -> Manga Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 65, 66, 67  Następny
Strona 1 z 67
Skocz do: