Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mononoke
|
Wysłany: Nie Sie 30, 2015 14:26 Temat postu: |
|
|
Moja siostra jest oburzona xD Jej natomiast Kimura kojarzy się tylko i wyłącznie z Judalem z Magi, którego nienawidzi. Suzumura to jeden z tych seiyuu, który musi się pojawić, tak jak Yuuki Kaji ostatnio
I masz rację do trolla Tendou też by pasował. Teraz zastanawiam się jaki głos będzie miał mój kochany Konoha... Czyżby Junichi Suwabe ? <błagam was twórcy, dajcie mu ten głos!> (✪㉨✪)
Znowu mój kochany SPYAIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A postacie piękne Dzięki Ouji (〃` ^ ´〃) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Sie 30, 2015 14:26 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ouji05
|
Wysłany: Nie Sie 30, 2015 14:35 Temat postu: |
|
|
O, musi koniecznie obejrzeć więcej serii z tym seiyuu, żeby go inaczej kojarzyła Na pewno się pojawi! Nie przyjmuję innej opcji! Już nie ważne kogo, tylko żeby był, bo chcę go słuchać w HQ!! Z Suwabe jest podobnie! Też musi się pojawić Obstawiałam, że wybiorą go do Ushibaki, ale ma innego. Do Konohy by pasował!
W końcu zaczęli sypać informacjami! |
|
Powrót do góry |
|
 |
lili
|
Wysłany: Nie Sie 30, 2015 14:45 Temat postu: |
|
|
30.08 (tj. dziś?) odbyła się impreza na której wszystko powiedziano....
http://www.animate.tv/news/details.php?id=1440904078
Pierwszy Op do tej pory jest jednym z moich ulubionych, więc nie mogę doczekać się następnego^^ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ouji05
|
Wysłany: Nie Sie 30, 2015 14:50 Temat postu: |
|
|
TA SOWA!!! ;D |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mononoke
|
Wysłany: Nie Sie 30, 2015 17:58 Temat postu: |
|
|
Boze, zwolnili Hinagarasu i zatrudnili... hm... Bokufuro? (wtf?) Fukuto? Nieważne, sowa jest boska!
Tak pierwszy opening śpiewany przez Ike wymiata, do tej pory jest moim dzwonkiem na komórce i śpiewam za każdym razem jak ktoś do mnie dzwoni xDD
Jak dla mnie drugi opening nie pasował do serii, był za spokojny, a tu takie emocje przecież!
Na stronie pisze, że singiel na którym będzie op, SPYAIR zamierza wydać 21. października (o ile dobrze pamiętam), więc anime powinno wyjść dużo wcześniej. Niby piszą, że gdzieś na początku, ale dalej konkretnej daty nie ma!! Grrr!! ლ(ಠ益ಠლ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ouji05
|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2015 15:04 Temat postu: |
|
|
ZNAMY DATĘ!!! 3 PAŹDZIERNIKA!!!!!!
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mononoke
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2015 16:39 Temat postu: |
|
|
O MÓJ BOŻE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <wywraca meble pod wpływem nienormalnej ekscytacji> To już za miesiąc! O mój, o mój... Tak długo trzymali to w tajemnicy, wiedzieli jak zbudować napięcie! Tak się ciesze. Może lepiej nie czytajcie tego komentarza, bo mi odwala już ze szczęścia xDD |
|
Powrót do góry |
|
 |
lili
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2015 20:52 Temat postu: |
|
|
Aaaaaaaaa prezent idealny iiiilłłł |
|
Powrót do góry |
|
 |
lili
|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2015 19:50 Temat postu: |
|
|
Misie moje wy kochane... Jest już opening, wersja radiowa,ale jest...
www.youtu.be/gdzDReGgmDc |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mononoke
|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2015 20:30 Temat postu: |
|
|
Dzięki lili! Ja słuchałam już pioseneczki od SPYAIR jak oglądałam zapowiedź 2. sezonu. Śmiechłam jak zobaczyłam Ushiwakę.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mononoke
|
Wysłany: Sob Paź 03, 2015 20:26 Temat postu: |
|
|
Gotowi na sezon drugi? Bo ja już odliczam minuty do wersji japońskiej w sieci  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mononoke
|
Wysłany: Sob Paź 03, 2015 22:04 Temat postu: |
|
|
Jestem już po seansie i powiem, że emocje są ^^ Z siostrą się ekscytowałyśmy jak małe dzieci na widok cukierków (pomijając fakt, iż ja reaguje na nie wciąż tak samo). Specjalnie przyjechałam z Warszawy do domu, by się cieszyć pierwszym odcinkiem  Szkoda, ze troszkę pomieszali, ale chcieli zacząć z przytupem i to zrobili. I to z mocnym, prawie jak do polki Już nie mogę się doczekać wyjazdu do Tokio i staram sie wyliczyć w którym odcinku pojawi się Bokuto i spółka <3 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ouji05
|
Wysłany: Pon Paź 05, 2015 12:33 Temat postu: |
|
|
Manga jest tak wspaniała, że nie musieli wciskać Ushiwaki wcześniej. Bez niego też odcinek byłby świetny. Poza tym scena wyskoku po piłkę była nieco przesadzona, bo w mandze Ushijima ledwo co wyskoczył, a w odcinku po prostu lecieli! Ale cóż, cieszę się mino tego W końcu drugi sezon!! Myślę, że mogą wyjechać już w 3, najpóźniej 4, odcinku
Byłam dosyć długo poza domem, wróciłam, biorę się do pracy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
wersal
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2017 16:55 Temat postu: |
|
|
oj, dawno tego nie oglądałem dzieki za przypomnienie  _________________ dostawa wody do domu |
|
Powrót do góry |
|
 |
traktor
|
Wysłany: Pon Gru 04, 2017 16:15 Temat postu: |
|
|
Wiadomo kiedy wchodzi coś nowego?
pozdro _________________ ochrona rzepaku |
|